Director of the Center "Doors of Life", Mr. Bernard Progni received today in a meeting the Archbishop of the Diocese.


The Director of the Center "Doors of Life", Mr. Bernard Progni received in a meeting today the Archbishop of the Diocese of Tirana - Durres, Monsignor George Frendo. Mr. Progni briefed Monsignor Frendon on the many charitable activities, especially in the field of health. Monsignor Frendo thanked Dr. Progni for the meeting and promised support for the Center's projects.

Albanian:
Drejtori i Qendrës "Dyert e Jetës", Z. Bernard Progni priti në një takim sot arqipeshkvin e Dioqezës Tiranë - Durrës, imzot George Frendo. Z. Progni e informoi imzot Frendon mbi aktivitetin dhe veprimtaritë e shumta bamirëse, veçanërisht në fushën e shëndetësisë. Imzot Frendo falënderoi Dr. Progni për takimin dhe premtoi mbështetje për projektet e Qendrës.

0 Comments