Thanks to the generosity and kindness for families in need, Dr. Adil Mustafa, a member of the board, expressed his willingness to help Mrs. Lindita Zeneli


Falë bujarisë dhe dashamirsisë për familjet në nevoj , Doktorr Adil Mustafa antar i bordit shprehu vullnetin e tijë për ta ndihmuar Znj. Lindita Zeneli invalide me amputim të këmbës dhe me probleme të tjera shëndetësore.

Doktorr Adili , i dhuroi një karroc dhe disa ndihma të tjera personale , kursime të bëra nga doktorri për këtë zonjë me probleme të rënda ekonomike, banore në njësinë Administrative Grabjan, Bashkia Divjakë!

Ka treguar bujari dhe solidaritet në mbarë Shqipërinë!

Faleminderit Doktorr Adil Mustafa, për aktin humanitarë në shërbim të njerëzve në nevojë .

English Version:
Thanks to the generosity and kindness for families in need, Dr. Adil Mustafa, a member of the board, expressed his willingness to help Mrs. Lindita Zeneli was born disabled with leg amputation and other health problems.

Doctor Adili, donated a wheelchair and some other personal help, savings made by the doctor for this lady with severe economic problems, resident in Grabjan Administrative Unit, Divjak Municipality!

He has shown generosity and solidarity throughout Albania!

Thank you Doctor Adil Mustafa, for the humanitarian act in the service of people in need.

0 Comments